Thisisengineering raeng vEoMKBdUIzs unsplash

Onze opleidingen

Pexels joseph okon 15200451

Waarom je kiest voor REC Opleidingen

Bij ons krijg je een ideale combinatie van theorie en praktijk, persoonlijke begeleiding en een branche-erkend diploma. Of je nu een carrière in de schilders- of stralersbranche ambieert, of gewoon je kennis en vaardigheden wilt verbeteren, wij hebben een opleiding die bij je past.

Praktijkgerichte opleidingen: 

Onze opleidingen zijn ontworpen om studenten direct klaar te stomen voor het werkveld. We leggen de nadruk op praktijkgericht leren, zodat onze studenten de kennis en vaardigheden opdoen die nodig zijn om succesvol te zijn als schilder of straler. Door onze nauwe samenwerking met gerenommeerde bedrijven uit de sector zorgen we ervoor dat onze studenten direct kunnen beginnen met hun carrière.

Ervaren docenten uit de praktijk:

Onze docenten hebben jarenlange ervaring in de schilders- en stralersbranche en weten als geen ander wat er speelt in de sector. Ze brengen hun kennis en expertise op een inspirerende en interactieve manier over aan onze studenten. Met hun begeleiding krijgen studenten de beste mogelijkheid om zich te ontwikkelen tot vakbekwame professionals.

Persoonlijke ontwikkeling:

Naast het aanleren van technische vaardigheden, besteden we ook aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van onze studenten. We geloven dat communicatieve vaardigheden en het vermogen om goed samen te werken essentieel zijn voor succes in de schilders- en stralersbranche. Daarom besteden we specifieke aandacht aan deze vaardigheden, zodat studenten zich niet alleen als vakman onderscheiden, maar ook als effectieve teamspelers.

WIJ BELLEN JOU!

Vul je naam en telefoonnummer in en wij nemen vandaag nog contact met je op!

REC Opleidingen is een opleidingsinstituut dat zich richt op het opleiden van nieuwbouw- en onderhoudsschilders, constructieschilders en stralers. Wij zijn ontstaan vanuit een uitzendbureau en hebben daardoor veel kennis en ervaring in huis over de behoeften en uitdagingen van bedrijven in de schilders- en stralersbranche.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates.

Contact

Fruiteniersstraat 45
3334 KA  Zwijndrecht
Nederland

+31(0)78 303 30 79
info@recopleidingen.nl
www.recopleidingen.nl